Uw meubelzaak in Hilversum voor uw complete interieur

Van Reenen Meubelen is een meubelzaak in Hilversum. Hier kunt u terecht voor kwaliteitsmeubelen. Of u nu op zoek bent naar een bank, een relaxfauteuil, relaxfauteuil elektrisch, relaxfauteuil modern, relaxstoel, relaxfauteuil leer, relaxfauteuil op voorraad een kast of een eethoek, bij Van Reenen Meubelen vindt u zeker wat u zoekt.

In onze meubelzaak in het Gooi vindt u alles: van bank tot eethoek

Breng een bezoek aan de showroom van onze meubelzaak in het gooi, Hilversum om precies te zijn. U vindt hier een groot aanbod van kwaliteitsmeubelen van diverse merken. Voor een goede zithouding is een relaxfauteuil bijvoorbeeld een uitstekende keuze. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze fauteuils zodat u een goede beslissing kunt nemen. Bovendien zijn de fauteuils scherp geprijsd doordat wij direct contact hebben met onze leverancier. Wilt u ook eens een fauteuil proberen? Breng dan een bezoek aan de showroom van onze meubelwinkel in Hilversum.

Meubelzaak Hilversum

Vloerkleden en accessoires

Natuurlijk kunt u voor uw complete inrichting terecht bij Van Reenen Meubelen. Naast meubelen hebben wij bijvoorbeeld ook vloerkleden en accessoires in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan verlichting. Laat u verrassen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Uitstekende service

Onze service houdt niet op na de aankoop. Ook onze nazorg is uitstekend. Natuurlijk doen wij onze uiterste best om u tevreden te stellen. Mocht er achteraf iets zijn, dan zullen wij er ook alles aan doen om dit naar volle tevredenheid op te lossen.

U vindt Van Reenen Meubelen aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. Kom gerust eens langs bij de woonspecialist van het Gooi!

© 2012 - 2024 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel