Relaxfauteuils in Hilversum: rust en ontspanning in je eigen huis

Bent u op zoek naar relaxfauteuils in Hilversum? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Van Reenen Meubelen.

Relaxfauteuils in Hilversum met goede ondersteuning van nek en rug

Een relaxfauteuil is ideaal om lekker in te kunnen ontspannen. De stoel biedt een goede ondersteuning van nek en rug en kan bovendien vaak elektrisch worden bijgesteld voor een goede houding. U kunt uw benen strekken en sommige relaxfauteuils in Hilversum hebben ook een sta op functie zodat u gemakkelijk weer uit uw stoel kunt opstaan. In onze webshop kunt u zien welke stoelen wij zoal hebben en in welke prijsklassen. Om een relaxfauteuil echt te ervaren kunt u het beste een bezoek brengen aan de showroom om dit zelf uit te proberen. Wanneer u eenmaal in een relaxfauteuil hebt gezeten, wilt u beslist nooit meer iets anders.

Relaxfauteuils Hilversum

Voor je complete inrichting

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor gewone fauteuils in Hilversum. Ons assortiment bestaat verder uit banken, tafels, kasten, vloerkleden en accessoires. Kortom, voor uw complete inrichting kunt u terecht bij Van Reenen Meubelen.

Deskundig advies in de showroom

In onze showroom staan onze medewerkers u graag te woord. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden, materialen en kleuren van onze meubelen. Natuurlijk kunt u alles zelf voelen, bekijken en ervaren. U vindt onze showroom aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht.

 • NU VANAF!

  RELAXFAUTEUILS BEST BASICS
  RELAXFAUTEUILS BEST BASICS

  DE NAAM ZEGT HET AL, MET EEN RELAXFAUTEUIL UIT DE BEST BASIC SERIE HAALT U DE BESTE BASIS FAUTEUIL IN HUIS.

  DIE U OOK NOG EENS NAAR UW MAAT EN WENSEN KAN LATEN SAMENSTELLEN, KORTOM EEN KWALITEITSTOEL VAN HOLLANDSE BODEM MET HEEL…

  € 1.099,00
© 2012 - 2023 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel