1)  Als ik een bank op jullie site zie in een bepaalde kleur bekleding, is dit dan de enige kleur waarin ik hem kan bestellen?

1)  Nee, voor al onze banken geld dat u deze kunt bestellen in meerdere kleuren en/of meerdere stof en/of leersoorten.*

* (In onze showroom vind u het totale overzicht aan stof en leersoorten)

2)  Kan ik jullie banken in iedere uitvoering bestellen?

2)  Ja, u kunt onze banken in iedere uitvoering bestellen, zo kunt u bv een rechte bank als hoekbank bestellen en een hoekbank als rechte bank, maar ook vaak i.c.m. een longchair. 

Er is bij diverse modellen zelfs maatwerk mogelijk. (Breedte, diepte/ zitdiepte en hoogte, diverse leuningen etc.etc.)

Kom gezellig langs in onze showroom in Hilversum en laat u adviseren over de vele mogelijkheden, u bent van harte welkom.

3)  Wat zijn jullie levertijden?

3)  Dat hangt sterk van het product en de leverancier af, zo hebben sommige leveranciers voorraad en leveren dus snel. (vaak al binnen 1-2 weken) Waar andere fabrieken alles op bestelling voor u maken en het dus wat langer duurt.  (vaak rond de 8-10 weken) 

4)  Kunnen jullie eettafels ook op maat worden gemaakt?

4)  Ja, er zijn een aantal modellen die voor u op ieder gewenste maat gemaakt kunnen worden.  Voor de rest geld dat bijna al onze eettafels in diverse standaard maten leverbaar zijn. (Rechthoekig meestal vanaf 160x90cm tot 240 of 300x100cm) (Ovaal meestel 160x110cm tot 240x120cm) (Rond meestal 120cm tot 150cm)

5)  Geven jullie ook interieuradvies?

5)  Ja zeker, als u dat wenst geven wij u advies bij het inrichten van uw woning. U kunt bv een platte grond van uw woning meenemen naar onze showroom waarbij wij u dan adviseren, maar we kunnen ook bij u thuis langskomen om te adviseren. (Het is wel handig om vooraf bij ons langs te komen om uw woonwensen dan vast door te nemen)  

 

 

© 2012 - 2020 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren