Eettafels Utrecht kopen?

De mooiste Eettafels Utrecht vindt u bij Van Reenen Meubelen, dé woonwinkel in Hilversum

Bent u op zoek naar een mooie eettafel in Utecht of omgeving? Dan bent u bij Van Reenen Meubelen aan het juiste adres. In onze showroom vindt u verschillende eettafels van diverse merken en leverbaar in elke maat.

Foto 3 (eethoek).jpg

Het assortiment Eettafels Utrecht

Kom langs in onze showroom

Op de website vindt u al veel informatie over de verschillende producten. U kunt de meubelen zelfs online bestellen. Maar we hebben ook de beschikking over een ruime showroom waar u rustig alle Eettafels Utrecht kunt bekijken. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen om de juiste eettafel voor u te vinden. Bovendien beschikken zij over alle kennis van de betreffende eettafels Utrecht om u meer te vertellen over materialen en combinatiemogelijkheden.

Service en nazorg

In de showroom van onze woonwinkel in Hilversum kunt u alle materialen voelen en de meubels uitproberen. Of een eettafel ook uw  eettafel utrecht is, wordt duidelijk wanneer u er aan gaat zitten. Natuurlijk kunt u deze direct in de meubelzaak in Hilversum bestellen of later via de webshop als u er nog even over na wilt denken. Bij Van Reenen Meubelen vindt u niet alleen een ruim assortiment aan kwaliteits eettafels, ook krijgt u bij ons de beste service en nazorg.

U vindt Van Reenen Meubelen aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht. U bent van harte welkom!

per pagina
    1 - 16 van 50 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
© 2012 - 2024 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel