Woonboulevard Hilversum?

De mooiste Meubelen van Hilversum e/o vindt u bij Van Reenen.

Bent u op zoek naar mooie nieuwe meubelen in de omgeving van Hilversum? Dan bent u bij Van Reenen Meubelen in het havenkwartier (Ook wel de woonboulevard van Hilversum genoemd) aan het juiste adres. In onze showroom vindt u verschillende meubelen van diverse merken en leverbaar in elke maat.

Het assortiment van de woonboulevard in Hilversum.

                                                                                                                                      

 

Kom langs in onze showroom 

Op de website vindt u al veel informatie over de verschillende producten. U kunt de meubelen zelfs online bestellen. Maar we hebben ook de beschikking over een ruime showroom waar u rustig alle Meubelen vd woonboulevard Hilversum kunt bekijken. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen om de juiste eettafel voor u te vinden. Bovendien beschikken zij over alle kennis van de betreffende zitmeubelen Hilversum om u meer te vertellen over materialen en combinatiemogelijkheden.

Service en nazorg op een vertrouwd adres

In de showroom van onze woonwinkel  kunt u alle materialen voelen en de meubels uitproberen. Kom gezellig naar de woonboulevard van Hilversum! Natuurlijk kunt u deze direct in onze meubelzaak in Hilversum bestellen of later via de webshop als u er nog even over na wilt denken. Bij Van Reenen Meubelen vindt u niet alleen een ruim assortiment aan kwaliteits Meubelen, ook krijgt u bij ons het beste advies en de beste service en nazorg. Door onze gedegen vakkennis en de jaren lange ervaring die wij hebben in het meubelvak, bent u bij ons thuis beter uit! 

U vindt Van Reenen Meubelen aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht. U bent van harte welkom!

© 2012 - 2024 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel