De mooiste meubelen vindt u bij Van Reenen Meubelen, dé woonwinkel van het Gooi in Hilversum

Bent u op zoek naar een woonwinkel in het Gooi? Dan bent u bij Van Reenen Meubelen in Hilversum aan het juiste adres. In onze showroom vindt u verschillende meubelen van diverse merken. Wij zijn o/a Relaxfauteuil specialist van Hilversum en kunnen de relaxfauteuils op uw maat leveren.

Het assortiment van onze woonwinkel in Hilversum

Zo kunt u bij ons terecht voor:
Woonwinkel Hilversum

Kom langs in onze showroom in het hard van het Gooi

Op de website vindt u al veel informatie over de verschillende producten. U kunt de meubelen zelfs online bestellen. Maar we hebben ook de beschikking over een ruime showroom waar u rustig alle meubelen kunt bekijken. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen om het juiste meubel of de juiste relaxfauteuil voor u te vinden. Bovendien beschikken zij over alle kennis van de betreffende meubelen om u meer te vertellen over materialen en combinatiemogelijkheden. Of u nou een relaxfauteuil elektrisch, relaxfauteuil met gasveer, relaxfauteuil aanbieding, relaxfauteuil modern, relaxfauteuil design of een relaxfauteuil op maat zoekt, u bent bij de woonwinkel van het Gooi in Hilversum aan het juiste adres. 

Service en nazorg

In de showroom van onze woonwinkel in Hilversum kunt u alle materialen voelen en de meubels uitproberen. Of een bank ook uw bank is, wordt duidelijk wanneer u er op gaat zitten. Natuurlijk kunt u deze direct in de meubelzaak in Hilversum bestellen of later via de webshop als u er nog even over na wilt denken. Bij Van Reenen Meubelen vindt u niet alleen een ruim assortiment aan relaxfauteuils en sta op stoelen, ook krijgt u bij ons de beste service en nazorg. Kortom, kom naar de meubelzaak van het Gooi!

U vindt Van Reenen Meubelen aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht.

 

© 2012 - 2024 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel