Meubels kopen in Bussum?

De beste woonwinkel van Bussum e/o is Van Reenen Meubelen!

Bent u op zoek naar mooie nieuwe meubelen in de omgeving van Bussum? Dan bent u bij Van Reenen Meubelen aan het juiste adres. In onze showroom vindt u verschillende meubelen van diverse merken en leverbaar in elke maat.

Het assortiment woonwinkel Bussum.

Kom langs in onze showroom 

Op de website vindt u al veel informatie over de verschillende producten. U kunt de meubelen zelfs online bestellen. Maar we hebben ook de beschikking over een ruime showroom in de buurt van Bussum waar u rustig alle Meubelen vd woonwinkel Bussum kunt bekijken. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen om de juiste eettafel voor u te vinden. Bovendien beschikken zij over alle kennis van de betreffende zitmeubelen in de omgeving van Bussum om u meer te vertellen over materialen en combinatiemogelijkheden.

Service en nazorg

In de showroom van onze woonwinkel Bussum kunt u alle materialen voelen en de meubelen uitproberen. Kom gezellig naar Hilversum ipv Meubels kopen in Bussum! Natuurlijk kunt u deze direct in de meubelzaak in Hilversum bestellen of later via de webshop als u er nog even over na wilt denken. Bij Van Reenen Meubelen in Hilversum wat op een steenworp van Bussum Ligt vindt u niet alleen een ruim assortiment aan kwaliteits Meubelen, door onze jaren lange ervaring krijgt u bij ons de beste service en nazorg.

U vindt Van Reenen Meubelen aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht. U bent van harte welkom!

© 2012 - 2024 VAN REENEN MEUBELEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel